П'ять терористів знищено під час антитерористичної операції під Слов'янськом


Під час АТО підрозділами МВС та Міноборони розблоковано і знищено три блокпости незаконних збройних формувань у північно-східній частині Слов'янська.

Під час бойового зіткнення до п'яти терористів було знищено. З боку учасників АТО один боєць отримав поранення.

У четвер під час проведення антитерористичної операції під Слов'янськом (Донецька обл.) було вбито п'ять терористів, повідомляє МВС України, повідомляє Дзеркало тижня.

"Під час АТО підрозділами МВС та Міноборони розблоковано і знищено три блокпости незаконних збройних формувань у північно-східній частині Слов'янська. Під час бойового зіткнення до п'яти терористів було знищено. З боку учасників АТО один боєць отримав поранення", - повідомляє МВС України.

Під час проведення антитерористичної операції у Слов'янську було поширено листівки, в яких закликають населення дотримуватися спокою, по можливості не залишати свої будинки, не відпускати дітей без нагляду батьків на вулиці міста, не піддаватися на провокації та не виконувати злочинні накази представників самопроголошеної незаконної влади, повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

"За інформацією з джерел в антитерористичному центрі, самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов оголосив про "розстріл на місці кожного, у кого буде виявлено цю листівку", - наголошується в повідомленні.