Палай, палаючи, запалюй: На Прикарпатті пройде молодіжний наметовий ФРІ- табір «Мольфар»


Протягом 1-6 серпня на Івано-Франківщині відбуватиметься табір. Його організовує Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив». Тематика табору обертається довкола давньої карпатської легенди про Мольфара та п’ять друзів-парубків, які закохалися в красиву Мавку.

Учасники та учасниці мають змогу стати частинкою однієї з 5-ти команд. Через ігри та симуляції відчути себе справжніми чарівниками та чарівницями і поборотися за кубок команди-переможця. Кожного дня на них чекатимуть різні випробування і навчання. Досвідчені спікери та спікерки передадуть свої знання роботи в команді, щоб потім разом відбудувати нашу країну.

Програма табору допоможе розкрити свою індивідуальність і розвинути лідерські навички; навчитися запобігати конфліктам та вирішувати їх; легше знаходити спільну мову; знайти нові знайомства.

Організатори попереджають: щоб потрапити на проєкт, потрібно пройти відбір. Варто звернути особливу увагу на пункт «мотивація» у реєстраційній формі. Заповнивши реєстраційну анкету, чекайте листа від організаторів.

Для участі в події передбачений організаційний внесок сумою 800 грн, який покриває витрати на програму, харчування та облаштування таборового містечка. Вік учасників – від вісімнадцяти років. 

ФРІ-табір традиційно відбуватиметься просто неба у наметах. Проєкт створено у 2005 році. З того часу було втілено близько 100 таборів! Через пандемію коронавірусу в 2020-2021 роках таборовий сезон був скасований. 

Посилання на реєстрацію: http://bit.ly/fri-tabory2022 

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!