Партія регіонів попросила не асоціювати її з Януковичем


Кандидат у президенти від Партії регіонів Михайло Добкін попросив не вішати на його політичну силу увесь негатив, який асоціюється у українців з екс-президентом Віктором Януковичем.

Про це "регіонал" заявив в ефірі телеканалу "1+1".

"Партія регіонів - це не тільки колишній президент і його найближче оточення. Це більше мільйона простих громадян України, які до Межигір'я і золотих батонів, і до всього того, що відбувалося в 2012-2013 роках у нашій країні, не мали прямого відношення", - зазначив Добкін.

На його переконання, Партія регіонів до 22 лютого і Партія регіонів після 22 лютого - це дві різні політсили.

"Я думаю, що участь ПР у цих виборах і те, що кандидат від ПР не зняв свою кандидатуру, свідчить про те, що наша політсила хотіла зробити свій внесок в обрання свого президента, в наданні легітимності цим виборам і наведенні порядку в нашій країні", - підкреслив політик.

Крім того, коментуючи інформацію про бажання змістити з посади голови парламентської фракції ПР Олександра Єфремова, Добкін повідомив, що про жодне силове заміщення Єфремова не йдеться.

"Сьогодні обговорення всіх керівних постів нашої партії проходять відкрито і публічно. Питання про зміну керівництва фракції ніхто не ставив", - запевнив "регіонал".

Водночас, за його словами, Партія регіонів потребує серйозних змін.

"Ми вже перебуваємо на шляху серйозних трансформацій. Партія регіонів повинна була очиститися, пройшовши свій непростий шлях. Я налаштований оптимістично", - зазначив Добкін.

Gazeta