Пенсіонер з Канади 17 років щовечора годує єнотів на власному подвір’ї


Джеймс Блеквуд, мешканець канадської провінції Нова Шотландія та офіцер королівської кінної поліції, останні 17 років життя кожен вечір підгодовує єнотів, як приходять до нього на подвір’я.

А на власному YouTube- каналі Джеймс ділиться відео, де до нього з лісу приходять десятки тварин. Дикі тварини стали з’являтись на подвір’ї Блеквуда ще в 90-х роках, але тоді їх підгодовувала дружина Джеймса. Та в 2003-му жінка померла від раку, і перед смертю попросила Джеймса продовжити її справу. Він не міг не дослухатись, пише Територія.

Єноти приходять до Джеймса майже щовечора, спочатку їх було лише декілька, а сьогодні приходять близько 30. За роки годування, Джеймс істотно змінив меню для тварин: від бутербродів з арахісовим маслом до курячих сосисок, фруктів, корму та навіть яблучного пирога на свята.

Відео на YouTube Джеймс почав публікувати з 1 липня 2011 року, і на сьогодні його канал має більше 300 тисяч підписників. Цього місяця його 20-хвилинний ролик зібрав більше 10 млн переглядів.

Усіх тих, хто дізнався про нього та його традицію, Джеймс просить не надсилати йому подарунки чи їжу для тварин, а зробити пожертву в організацію захисту диких тварин.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!