Передача реанімобіля британськими волонтерами БО «Благодійний фонд «Франківський опір» для потреб військових в АТО


5 травня 2015 року о 14.00 біля театру кіно «Люм’єр» волонтерська група (під керівництвом John Shackleton) з Великобританії передасть реанімобіль марки Volkswagen БО «Благодійний фонд «Франківський опір» для потреб військових в АТО.

В холі театру кіно «Люм’єр» одразу відбудеться короткий брифінг, в рамках якого можна буде поспілкуватись з британськими волонтерами. Всі волонтери англомовні, тому буде перекладач.

Реанімобіль укомплектований відповідним обладнанням для невідкладної допомоги і буде використовуватись для перевезення поранених в АТО.

Волонтери БО «Благодійний фонд «Франківський опір» через посередництво Карітасу знайшли контакти з групою волонтерів з Великобританії, безпосередньо з John Shackleton, який вже багато років працює на підсобних роботах і за зароблені гроші купує необхідні у найгарячіших точках планети речі, обладнання.

Через БО «Благодійний фонд «Франківський опір» цей реанімобіль буде люб’язно переданий Україні, де зараз іде війна. Як каже John Shackleton, найперше, він керується почуттям християнської любові до ближнього, а також бажанням допомогти тим людям, які найбільше потребують допомоги.