Під Авдіївкою ЗСУ відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи сепаратистів


У прес-центрі штабу АТО у понеділок вранці повідомили про півсотні обстрілів з боку підтримуваних Росією сепаратистів на Донбасі за минулу добу, найбільш напруженою ситуація була біля Авдіївки.

«Найскладніше було в районі Авдіївки. Там 15 разів по наших позиціях загарбники вели вогонь з 120 та 82-міліметрових мінометів. Окрім того, неодноразово застосовували гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. Також тут незаконні збройні формування спробували взяти штурмом один із опорних пунктів сил АТО. Бійці Збройних Сил України відкрили вогонь у відповідь і диверсійно-розвідувальна група противника у складі шести осіб відступила», – йдеться в повідомленні.

У штабі українських військових також повідомили про обстріли з боку сепаратистів поблизу шахти Бутівка, Луганського, Пісків, Опитного, Зайцева, Новотроїцького, Мар’їнки, Широкина та Тарамчука, пише Радіо свобода.

«Загалом ситуація залишається складною, проте контрольованою силами АТО», – заявили у штабі. 

Чи є постраждалі в результаті обстрілів на Донбасі українські військові не повідомляють, тоді як донецькі сепаратисти на своїх сайтах напередодні повідомляли, що українська сторона під Авдіївкою зазнала втрат.