Підлітків, які вчора втекли з центру реабілітації дітей, знайшли на Коломийщині


З хлопцями, яких упродовж доби розшукували працівники прикарпатської поліції, все гаразд. Наразі ювенальні поліцейські з’ясовують, що спонукало дітей до такого вчинку.

Хлопці віком 13 та 15 років учора надвечір пішли з Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей у невідомому напрямку, інформує пресслужба обласної поліції.

Як тільки про це стало відомо працівникам поліції правоохоронці відразу ж розпочали пошуки зниклих дітей. Передусім вони перевірили місця ймовірного перебування підлітків, що є схильними до бродягування, в Івано-Франківську, зокрема вокзали. Ювенальні поліцейські припускали, що діти можуть вирушити додому, а тому заходи щодо розшуку дітей одночасно з обласним центром проводилися й на території Надвірнянського та Коломийського районів, де мешкають їх сім’ї.

Як згодом виявилося, розшукувані діти й справді спочатку попутним транспортом добралися до Надвірної. Там заночували у закинутій будівлі, а сьогодні подалися до села на Коломийщині, звідки родом старший з них. Відтак поліцейські перехопили юних утікачів неподалік цього населеного пункту та повернули до Івано-Франківська.

Правоохоронці вдячні усім небайдужим краянам, які допомогли у пошуку зниклих дітей.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!