Підписання Меморандуму про співпрацю


На День міста, 7 травня, на території Комплексу колишнього палацу Потоцьких в Івано-Франківську відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю українських міст, заснованих як «ідеальні» ренесансно-барокові міста.
Йде мова про постійну співпрацю між містами України, зведеними за принципами «ідеальних» міст Європи. Серед них Івано-Франківськ, Жовква, Броди, Полонне, Богородчани, Маріямпіль.
Початок заходу об 11:00.
 
В рамках підписання меморандуму, відбудеться презентація проєкту «Створення комунікаційної єврорегіональної Платформи «ідеальних» міст для переорієнтації туризму в Івано-Франківській області».
 
Нагадаємо, що проєкт увійшов у перелік проєктів – переможців конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.
 
Проєкт орієнтований на інноваційний підхід до організації ексклюзивного туристичного продукту, який включає розробку способів представлення та використання архітектурної спадщини історичних міст-фортець регіону із застосуванням європейського досвіду, що сприятиме адаптації та використанню спадщини сьогодні та в майбутньому.
 
Більше про грантовий проєкт – за посиланнями:



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!