Підприємці, які співпрацювали з окупантами отримали по 8 років в'язниці


Директора та головного бухгалтера підприємства з тимчасово окупованого Донецька засуджено до 8 років ув’язнення за матеріальну та фінансову підтримку окупаційної адміністрації.

Завод, про який йдеться, перереєстрований за «законодавством» т. зв. «ДНР». Він постачає «установам» та незаконним збройним формуванням терористичної організації спецодяг і амуніцію.

Слідчі Управління СБ України в Івано-Франківській області встановили, що підприємство щороку сплачує до «бюджету» маріонеткового утворення близько 1 млн грн податків. Ці кошти йдуть на підтримання функціонування окупаційної влади та незаконних збройних формувань.

За фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України, директора та головного бухгалтера підприємства в порядку спеціального судочинства заочно засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Викриття протиправної діяльності проводили співробітники Управління СБУ в Івано-Франківській області. Обвинувачення в суді підтримувала Івано-Франківська обласна прокуратура.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!