Пішохідна вулиця Шевченка в десятці тих, де найчастіше збивають людей


За 3 роки на території Івано-Франківської ТГ сталося 323 ДТП з потерпілими, з них в м. Івано-Франківськ - 246 пригод, це 76% від загальної кількості. Всього в громаді сталося 659 пригод.

Активісти проаналізували кількість ДТП, які трапилися в Івано-Франківську та визначили вулиці де найчастіше трапляються ДТП та вулиці де найчастіше траплялися наїзди на пішоходів.

ТОП 7 вулиць, на яких найчастіше траплялися ДТП це: Набережна ім. В. Стефаника, вул. Незалежності, вул. Надрічна, вул. О. Довженка, вул. Тисменицька, вул. С. Бандери, вул. Січових Стрільців. Сумарно на ці 7 вулиць припадає 61% скоєних ДТП. 

Можливо, це зображення (текст)

Найпоширеніший вид ДТП в Івано-Франківську — наїзд на пішохода. Частка таких ДТП складає 43,65% від загальної кількості скоєних.

Можливо, це зображення (текст «якi̇ дтп найчастше траплялися на територи громади? наёзд на пшохода зткнення бокове знення задньою частиною T3 18,27% 43,65% найзд на велосипедиста 11,76% 9,60% зткнення лобове наïзд на HwI види перешкод 7,43% 3,72% падння пасажира 1.55%»)

 

Найчастіше наїзди на пішохода траплялися на вул. Незалежності, Набережній ім. В. Стефаника та вул. О. Довженка. При чому в перелік ТОП 10 за кількістю потрапила пішохідна вул. Шевченка.

На зображенні може бути: текст «нас.пункт HKT пригоди сумарний вулиця де найчастше траплялися найзди на пшохода? 1234568901316171819 незалежност олександра довженка набережна M. василя стефаника степана бандери тролейбусна счових стрльцв михайла грушевського пвничний привокзальна шевченка тисменицька»

"Для мене особисто це в голові не вкладається. В контексті вул. Шевченка потрібно як найскоріше реалізувати той план забороні паркування там з її повним перекриттям від руху авто. Бо це ненормально, що на ПІШОХІДНІЙ вулиці збивають пішоходів", - каже активістка Katherine Lozovenko.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!