Пішов з життя відомий прикарпатський лікар


Минулої ночі зупинилося серце лікаря ультразвукової діагностики вищої категорії Володимир Івасів.

Медик працював в обласній клінічній лікарні та лікувально-діагностичному центрі Святого Луки. Про смерть медика розповіли на сторінці медичного центру, пише Бліц-Інфо.

Володимира Івасіва в Івано-Франкську та області знали, як доброго професіонала та чуйну людину.

"За все своє професійне життя Він допоміг надзвичайно великій кількості людей, вмів розрадити та порадити при будь-якому діагнозі. Також був найкращим учителем ультразвукової діагностики, який не боявся конкуренції та постійно ділився своїми знаннями з новим поколінням лікарів-УЗД. Ми мали за честь працювати пліч-о-пліч, та, на жаль, страшна хвороба подолала і Володимира Миколайовича. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевну біль від втрати близької людини. Висловлюємо щирі співчуття сім'ї з приводу тяжкої втрати – смерті батька та чоловіка. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.  Хай спочиває з Богом. Світла пам’ять!", - йдеться у дописі.

Володимир Івасів навчався в Івано-Франківському медичному університеті (1976-1982 рр.) на спеціальності «Лікувальна справа». Також закінчив кафедру післядипломної освіти ІФНМУ у 2013 р.

Медиком працював з 1982 року, займав посади завідуючого КД лабораторії ендокринологічного диспансеру Івано-Франківська,.

З 1994 року - лікар УЗД в обласному ендокринологічному диспансері.

З 1997 -  лікар УЗД обласної клінічної лікарні. 

З 2008 - асистент кафедри радіології променевої діагностики ІФНМУ.

З 2016 - працював у «ЛДЦ cв. Луки».

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!