Після важкого поранення під Бахмутом в госпіталі помер воїн з Прикарпаття


Страшна звістка сколихнула колектив прикарпатських енергетиків цього тижня. - на фронті загинув електромонтер Юрій Кайгородов.

Війна продовжує забирати найкращих, а незламний Бахмут стає останнім пристанищем для тисяч Воїнів Світла. Саме тут 15 травня внаслідок важких боїв черепно-мозкову травму отримав електромонтер з експлуатації розподільчих мереж Служби обслуговування споживачів Юрій Кайгородов.

За його життя медики боролися п’ять днів, та на превеликий жаль, у суботу, 20 травня, хлопця не стало. Йому було лише 30…

"Не в родинному колі, а серед побратимів на полі кривавих баталій за наш мир свій ювілей 03 травня зустрів воїн. Мобілізований до Збройних сил України 18.10.2022 року, його незламний супротив оскаженілому окупанту тривав 7 місяців. До того уродженець села Стебник з 2015 року працював на нашому підприємстві. Спочатку на посаді електромонтера з суміщенням водія Групи обслуговування споживачів у філії «Лисецький РЕМ», а згодом переведений до філії «Центральна». У Юрія залишилась семирічна донька і дружина. Щирі співчуття рідним…",- написали в Прикарпаттяобленерго.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.

Завжди цікаві новини!