Пісня «Сила козака» у виконанні Сергія Лазановського та співачки DARIKA набирає популярності


Нещодавно переможець шоу «Голос країни-11» Сергій Лазановський (відомий як RIDNY) заспівав україномовну пісню у дуеті з починаючою артисткою – DARIKA (Дарина Луцька).

Композиція написана на слова поетеси Марусі Чурай, вірш «За світ встали козаченьки». Але юні виконавці переспівали її у новому форматі, що зробило її більш сучасною. Та індивідуальний музичний стиль – не єдине, до чого прагнуть молоді артисти.

Даринці всього 11 років, але вона вже мріє прищеплювати любов однолітків до україномовних пісень. Своїм прикладом дівчинка привертає увагу до вітчизняної музики, спонукає підлітків слухати не іноземні треки, а саме україномовні композиції. Юна співачка переконана, що це і є найякісніша музика. І зараз, коли триває відстоювання нашої незалежності, українська музична творчість є актуальною.

Це й підштовхнула артистів до вибору пісні «Сила козака». Її текст розповідає про нинішню долю українських захисників, переживання матерів за своїх синів і чоловіків. Вони пішли на війну і невідомо, чи повернуться додому.

Із перших дні виходу кліп набирає багато переглядів, вподобайок та підписників. Люди залишають схвальні коментарі на адресу виконавців. Це справді вдала робота, варта уваги кожного українця.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!