Подаруйте радість близьким з правильно підібраним букетом


Свято вже близько, а ви все ще не знаєте, який презент обрати? Подаруйте квіти! Це завжди безпрограшний варіант.

А якщо ви не впевнені в тому, які саме квіти подарувати тому чи іншому адресату, зверніться до flowers.ua. Спеціалісти компанії із радістю нададуть усі необхідні консультації, що дозволить вам заощадити свій час і зробити дорогій людині прекрасний подарунок.

Відповідальний вибір букету

Перш ніж замовити квіти в Івано-Франківську, обов'язково варто продумати навіть найменші деталі. Багато факторів підбору квіткової композиції будуть залежати від віку і соціального статусу людини, включаючи сорт квітів, їх відтінок, а також спосіб їх оформлення.

Коханим жінкам ви можете подарувати розкішні і пишні букети троянд або ж альстромерій, які покажуть вашу любов, щирість та пристрасть. Доповнити такий подарунок ви можете ще й романтичним посланням.

Для молодих дівчат і подруг краще вибирати витончені і жіночні квіти ніжних відтінків. Лілії, тюльпани і ромашки - можуть стати ідеальним вибором для такого сюрпризу.

Чоловікам краще підбирати менш миловидні квіти великих розмірів, наприклад,  хризантеми, гладіолуси, гвоздики тощо.

Діти також зрадіють красивому букету, але він повинен бути акуратно зібраним і міцно стягнутим. Краще віддати перевагу  яскравим та невеликим композиціям, складеним з дрібних кольорових рослин.

Для бізнес-партнерів краще підійдуть строгі, акуратні і скромні букети, які відповідають діловому етикету. А для начальника можна придбати гарну і навіть розкішну композицію з категорії VIP.

Шанувальники квітів не залишаться байдужими, якщо ви подаруєте їм екзотичні види рослин (еустоми, альстромерії, ерінгіум, гіперікум) або ж презентуєте кімнатну рослину в горщиках, оскільки такий подарунок зможе радувати їх довгий час.

Якщо у вас виникли труднощі з вибором і ви не знаєте, що краще подарувати, професійні флористи Flowers.ua завжди можуть порадити вам кілька вдалих варіантів. Більш того, вони створять вишуканий і оригінальний букет, який вразить будь-якого. 

Ви також можете доповнити вашу квіткову композицію різними подарунками, наприклад, м'якими іграшками, кульками, кошиками з фруктами та солодощами, тортами тощо. На сайті компанії представлен широкий вибір супутніх товарів на будь-який смак і до будь-якого випадку. З таким подарунком ви можете бути впевненими - ваш букет неодмінно передасть ті самі теплі та ніжні почуття, які ви відчуваєте по відношенню до близької вам людини.

  Зручне замовлення 

Замовити доставку квітів в Івано-Франківську дуже просто. Вам потрібно зайти на сайт або зателефонувати менеджерам компанії за телефонами (067) 355-77-55, 0-800-50-03-72. Оператори колл-центру працюють цілодобово. Можете не мати сумнівів, досвідчені кур'єри Flowers.ua здійснять доставку вашої квіткової композиції за точною адресою та у точно зазначений час. Крім того, компанія регулярно проводить акції та робить вигідні пропозиції, за якими ви можете стежити на соціальних сторінках компанії Instagram і Facebook.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!