Поліцейські затримали франківця, який обікрав СТО


Фігуранта, який викрав електроінструменти, оперативники затримали за декілька годин після вчинення злочину. Поліцейські ідентифікували чоловіка завдяки записам з камер відеонагляду та встановили місце його перебування. Слідчі затримали чоловіка в процесуальному порядку, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

До Івано-Франківського районного управління поліції 24 травня, близько 18 години, звернувся 40-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив, що по вулиці Тролейбусна невідома особа здійснила крадіжку електроінструменту з приміщення станції технічного обслуговування, інформує пресслужба обласної поліції.

Для з’ясування всіх обставин на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група. В ході проведення першочергових розшукових заходів, переглянувши камери відеоспостереження, оперативні працівники встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 32-річний місцевий мешканець.

Його правоохоронці розшукали за декілька годин після вчинення злочину на одній із вулиць обласного центру. Викрадене майно зловмисник встиг продати.

Фігуранта слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі Івано-Франківського райуправління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!