Померла професорка Прикарпатського університету Галина Борин


29 квітня після важкої хвороби померл докторка педагогічних наук, професорка кафедри теорії та методики дошкільної та спеціальної освіти Галина Василівна Борин.

Про це повідомили на сайті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Галина Василівна Борин народилася 3 лютого 1976 році у м. Калуш.

Впродовж 1993-1998 рр. – навчалася в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника за спеціальністю «Початкове навчання». Здобула кваліфікацію вчителя початкових класів та музики.

З 2004 р. по 2008 р. навчалася в аспірантурі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за спеціальністю 13.00.04 – теорія та методика професійної освіти.

Професійна діяльність Галини Борин почалася з 1999 р. – на посаді вчителя початкових класів.

Впродовж 2003-2005 рр. працювала вихователем дітей дошкільного віку в ЗДО.

З 2005 р. по 2010 р. – асистент кафедри теорії та методики дошкільної освіти ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

У 2009 р. Борин Галина успішно захистила кандидатську дисертацію на тему «Організаційно-педагогічні умови підготовки майбутніх педагогів до роботи з батьками дітей раннього віку».

З вересня 2010 р. переведена на посаду доцента кафедри теорії та методики дошкільної освіти ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

У 2023 р. захистила докторську дисертацію на тему «Підготовка майбутніх вихователів до формування художньо-конструктивної діяльності дітей дошкільного віку».

З 1 січня 2024 р. – професор кафедри теорії та методики дошкільної і спеціальної освіти.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!