Популярні бренди взуття


Взуття - це невід'ємна частина образу сучасної людини. Воно наглядно демонструє стиль, модні вподобання, статус, смак та інші складові іміджу. Серед продукції багатьох країн світу чільне місце займає саме італійське брендове взуття. Майстри цієї країни користуються повагою і зарекомендували себе як справжні знавці цього ремесла. Багато покупців цінують брендове взуття за впізнаваний стиль, оригінальний дизайн та ідеальну якість. Тренди у цьому сегменті досить швидкоплинні, але мода на якість ніколи не мине.

Які бренди взуття є найбільш популярними? Разом з компанією Modoza ми підібрали для вас цікавий топ-5 компаній. Вони відомі, мають багато спільного і, водночас, суттєві відмінності. Ці бренди почали свою роботу у різні епохи, але роблять одну єдину велику справу – демонструють світові оригінальний стиль та невимовну красу.

Baldinini – якість, що пройшла через століття

Baldinini є популярним брендом, що не потребує зайвої реклами. Він займається виготовленням жіночого та чоловічого взуття. Перед тим як стати потужною та відомою компанією, довгий час це була невелика майстерня. Спеціалісти бренду використовують у своїй роботі телячу та коров’ячу шкіру. Популярними є як матова та полірована текстури, так і зерниста, перфорована чи плетена. В модних колекціях Baldinini можна зустріти класичні і більш екстравагантні моделі. Кожна деталь в них продумана до дрібниць. Цікаво, що виробничі потужності компанії знаходяться не тільки в Італії, а і в Китаї. Взуття від Baldinini стане ідеальним доповненням до будь-якого вашого образу.

Fabi – сучасні модні рішення у італійському виконанні

В 1965 році брати Елізіо і Енріко Фабі створили власний бренд з пошиття жіночого та чоловічого взуття. За більше ніж півстоліття існування, він завойовував шалену популярність у всьому світі. Модельний ряд бренду представлений різноманітними стильними виробами. Основу колекцій складають елегантні туфлі та черевики. Однією з головних фірмових пар є Goodyear Welted, яку можна побачити у гардеробі багатьох прихильників італійської компанії.

Якщо говорити про матеріали, то майстри Fabi беруть за основу телячу шкіру та замшу. Вони не оминають своєю увагою підкладку та підошву у кожному виробі. Тому в результаті отримуємо бездоганне взуття як зовні, так і всередині. Популярні лаковані пари, з малюнком під шкіру рептилій та інші. Жіночні босоніжки, зручні кеди чи лаконічні туфлі – все це та багато іншого пропонує своїм покупцям італійський бренд Fabi.

Moreschi – сучасний стиль та італійські традиції

З 1946 року в італійському модному просторі з’явився бренд Moreschi. Виробничі потужності розташовані в регіоні Ломбардія. Компанія спеціалізується на створенні дизайнерського, класичного взуття середнього класу. В колекціях бренду можна побачити моделі як з більш звичних матеріалів (замша, натуральна шкіра), так і зі шкіри крокодилу, ящірок, кенгуру.

Взуття від Moreschi буде ідеально пасувати до образів в класичному чи кєжуал стилях. Модельний ряд – це калейдоскоп модних пар: стримані лофери, трендові кеди, ділові дербі. Тому з легкістю можна підібрати пару для того чи іншого випадку. Моделі від Moreschi – це уособлення якості, трендів та незвичайних комбінацій.

Santoni – поєднання стриманості та яскравих рис

Бренд Santoni зарекомендував себе як гарний виробник жіночого та чоловічого взуття. В 1975 році його створили Андреа і Роза Сантоні. Дизайнери бренду створюють класичні моделі під ділові аутфіти, та більш сміливі пари для неформальних образів. Популярна конструкція для взуття Santoni – це Blake. Вона є практичною, універсальною та зручною для будь-якого випадку. Це та сама база, на основі якої створюються як стримані, так і яскраві вироби. Ключовий акцент робиться на кольоровій палітрі, а не оздоблювальних елементах. В асортименті бренду можна знайти босоніжки, кеди, балетки та ботфорти. 

Gucci – мода, перевірена часом

Модний дім Gucci відноситься до тих, що створював нову сучасну моду. Він почав свою роботу в далекому 1921 році. Тоді італієць Гуччіо Гуччі зрозумів, наскільки сильно він хоче присвятити своє життя моді. Що може запропонувати Gucci справжнім модникам? Стильні чоботи, жіночні ботильони, яскраві кросівки і вишукані туфлі на підборах. Справжньою класикою італійського бренду стали однотонні лофери з пряжками. Основні потужності бренду базуються у Флоренції. Варто зазначити, що зараз бренд займається створенням не лише модного взуття, а й одягу, сумок та стильних аксесуарів.

Тепер ви знаєте, які бренди взуття точно заслуговують вашої уваги. Стильні моделі, беззаперечна якість та сучасні тренди – ось чим можуть похвалитися учасники нашого топу. Обирайте для себе ідеальну пару, з якою можна буде крокувати до будь-яких висот.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!