Правила купівлі криптовалюти в Україні та поради при торгівлі криптовалютою


З цифровізацією світу популяризація цифрової валюти - повністю логічне явище. Тому кожній сучасній людині слід зберігати кошти не лише у фіатній валюті, але й у цифровій, тобто, криптовалюті.

Які існують сервіси для купівлі криптовалюти?

Перед купівлею криптовалюти слід визначитися із сервісами, на яких ви будете зберігати валюту та проводити транзакції або визначитися із одним сервісом, на якому можна і зберігати, і торгувати криптовалютою.

Для зберігання криптовалюти існують спеціальні надійні онлайн гаманці, а для торгівлі - обмінні сервіси, термінали, криптобіржі та інші види криптовалютних платформ. Серед усіх платформ саме криптовалютні біржі вважаються зручними та надійними платформами, на яких можна і купити криптовалюту, і зберігати, і примножувати її.

Як купити криптовалюту в Україні?

Перш за все слід визначитись із криптовалютною біржею. Вона має бути надійною, безпечною, з гарними відгуками та широким вибором монет.

Купити криптовалюту в Україні можна з-за допомогою будь-якої кредитної або дебетової банківської карти. Для купівлі криптовалюти потрібно виконати декілька простих кроків:

зареєструватися на криптобіржі;

пройти верифікацію;

поповнити баланс;

обрати криптовалюту;

виставити ордер на купівлю криптовалюти.

Для поповнення балансу слід вибрати платіжну систему та зареєструватися на ній. Також рекомендується перевірити суму мінімального депозиту та комісію (вони можуть відрізнятися в залежності від обраної платіжної системи). 

Поради при торгівлі криптовалютою

При торгівлі криптовалютою рекомендуємо слідувати наступним порадам:

Не вкладайте останні кошти у цифрову валюту. Особливо, якщо ви новий користувач у світі криптовалюти. Пам'ятайте, що цифрова валюта - це завжди ризик.

Перевіряйте інформацію з інтернету щодо можливих змін у вартості криптовалюти, адже вона дуже часто може бути недостовірною і зробленою спеціально задля якоїсь цілі.

Не інвестуйте всі свої кошти в один вид криптовалюти, краще оберіть декілька.

Отже, перш за все слід зрозуміти принцип роботи крипторинку та гарно розібратися у темі криптовалюти, купити яку можна просто за лічені хвилини з будь-якої точки планети.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!