Прикарпатець прийняв у домі переселенку з трьома дітьми, а потім пограбував та ув'язнив


Закрив в будинку та пограбував переселенку із трьома дітьми. За такі злочини судитимуть 54-річного жителя Івано-Франківщини.

Івано-Франківська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 54-річного чоловіка за грабіж та незаконне позбавлення волі жительки Луганщини та її трьох дітей ( ч.4 ст. 186, ч.2 ст. 146 КК України).

За даними слідства, 23 березеня 2022 року житель одного із сіл Івано-Франківського району запросив до себе додому переселенку з трьома малолітніми дітьми, які через війну переїхали на захід Україну. Познайомившись із жінкою у соціальній мережі, він запропонував спільний побут та проживання. Однак, вже ввечері між ними виник конфлікт з приводу виховання дітей. Під час суперечки обвинувачений, погрожуючи жінці фізичною розправою та схопивши за волосся, закрив її з дітьми в будинку. При цьому він не зважав на прохання жінки про необхідність їй медичної допомоги через поранення, які вона отримала ще на сході внаслідок бойових дій.

Жінка із дітьми перебувала у будинку проти своєї волі до приїзду працівників поліції, яких наступного дня викликала знайома жінки.

Крім цього, обвинувачений пригрозив жінці побиттям та забрав у неї 2000 гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Івано-Франківського районного управління поліції ГУНП в області.

Прокурори передали обвинувальний акт щодо зловмисника до суду. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомила пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!