Прикарпатські громади можуть отримати міжнародні гранти для розвитку


Цікаві можливості для громад з залучення фінансів для розвитку села та молоді від міжнародних грантових програм.
Програма порятунку культурної спадщини, що перебуває під загрозою знищення
 
Це можливість для незалежних активістів та організацій різних типів — приватних, неприбуткових, урядових.  
 
Програма порятунку культурної спадщини, що постраждала або може постраждати від техногенних катастроф, стихійних лих або збройних конфліктів.
 
Програма може профінансувати евакуацію об’єктів, закупівлю матеріалів та обладнання, дослідницькі поїздки та інформаційні кампанії для підвищення обізнаності про об’єкти культурної спадщини під загрозою. Ця програма організована Фондом Принца Клауса. Це одна з тисяч можливостей ЄС для українців. 
 
Кінцевий термін подачі заявок: 31 грудня 2021 року
 
 
Конкурс «Культура. Спільнота»
 
Підтримка ініціативам та проєктам у сфері культури, які здатні залучати кошти від громадян шляхом краудфандінгу.
 
До участі у конкурсі запрошуються громадські організації, громадські спілки, благодійні фонди, зареєстровані у будь-якому регіоні України.
 
Кінцевий термін подачі заявок: 1 листопада 2021 року
 
 
 
Конкурс “Впровадження стратегічних планів територіальних громад щодо охорони довкілля”
 
Надання допомоги у впровадженні реформи місцевого самоврядування в Україні шляхом сприяння практичній реалізації довгострокових / середньострокових стратегічних планів розвитку територіальних громад щодо охорони довкілля, які було затверджено радами відповідних громад.
 
Учасники конкурсу: До участі у конкурсі запрошуються громадські організації, громадські спілки, органи самоорганізації населення (ОСНи) та благодійні фонди, які мають щонайменше трирічний досвід практичної роботи у сфері місцевого розвитку (зокрема, розробки та впровадження стратегічних планів розвитку територіальних громад) та / або охорони довкілля, а також досвід розробки та впровадження стратегічного плану у громаді, на території якої передбачається здійснювати проєктну діяльність.
 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!