Прикарпаття втратило на війні двох захисників


Війна забрала життя двох військовослужбовців: Василя Полагнюка з Косівщини та Віталія Демчука з Заболотівської громади.

В неділю, 12 травня у госпіталі Дніпра помер важкопоранений захисник, 33-річний Василь Полагнюк, уродженець с.Текуча. За словами волонтерки Ольги Гарасим'юк, воїн з побратимами отримав важке поранення на 7 травня. Ворожий дрон прилетів на їх позицію у Серебрянському лісі. У захисника було 95% опіків тіла, внутрішніх органів... Декілька днів Василь боровся за життя, але в неділю серце захисника зупинилося.

"Тепер навіки в строю Вася Полагнюк - майор, кінолог, командир роти в складі бригади Національної гвардії України «Буревій», який загинув захищаючи Україну. Світла памʼять та царство небесне Воїну України. Щирі співчуття дружині Діні Полагнюк, сину, батькам, родині",- написала знайома родини Oxana Verbovskaya.

Завтра з захисником попрощаються у Києві. Про дату і час зустрічі траурного кортежу на Косівщині повідомлять згодом.

Можливо, це чорно-біле зображення 1 особа, борода та усміхається

11 травня під час бойових дій загинув житель села Балинці Заболотівської територіальної громади Демчук Віталій Іванович, 1999 року народження. Звістку про загибель воїна повідомили на сторінці Заболотівської громади.

"Щиро співчуваємо родині і низько вклоняємось Герою за його подвиг. Дякуємо за захист Батьківщини",- йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 1 особа

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!