Прихисток для літніх ВПО на Калущині потребує допомоги з облаштування зони відпочинку


Прихисток для ВПО похилого віку у Войнилові, зараз потребує допомоги в облаштуванні місця відпочинку для жителів шелтеру.

Прихисток опікується близько 40 особами похилого віку, які втратили свої домівки й потребують сторонньої допомоги, кажуть у Карітас Івано-Франківськ.

Майже весь час люди проводять у приміщенні прихистку, не маючи можливості перебувати на свіжому повітрі. Багато хто з внутрішньо переміщених осіб має проблеми з руховим апаратом. Щоб дати їм можливість подихати свіжим повітрям і побачити зелень не з вікна прихистку, а наживо, потрібно облаштувати місце, де вони зможуть посидіти, почитати книгу або просто порадіти літньому сонечку.

"На жаль, прилегла територія прихистку не має належних лавочок, столів, також відсутні й парасольки, щоб сховатися від сонця. Своїх додаткових коштів на облаштування місця відпочинку ми не маємо, тож шукаємо добрих та чуйних людей, хто може доєднатися до доброї справи та підтримати тих, хто опинився в біді! Якщо у вас є в наявності непотрібні нові або б/у в гарному стані матеріали для облаштування місця відпочинку (парасольки, стільці та столи), будемо безмежно вдячні за вашу допомогу",- кажуть у Карітасі.

Якщо у вас є хоч найменша можливість допомогти або знаєте, хто це може зробити – телефонуйте за номером: (066) 443-35-66.

Охочі також можуть надати фінансову допомогу, щоб підтримати діяльність Прихистку для внутрішньо переміщених осіб старшого віку, які приїхали з Херсонщини, Донеччини та Харківщини.

Пожертви можна надсилати за реквізитами:

БО «БФ «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ»

ЄДРПОУ 13652164

IBAN UA 71 325365 0000002600903809263

У АТ «Кредобанк»

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!