Приміщення на Бандери, де планували облаштувати дитсадок, здадуть в оренду під пральню


Нещодавно до Івано-Франківської міської ради звернувся Карітас Івано-Франківськ, який шукав приміщення під облаштування соціальної пральні для внутрішньо переміщених осіб.

Обговорювалось, що користуватись нею зможуть не тільки громадяни, які тимчасово проживають в місті, а й потребуючі франківці. Окрім того, там заплановано облаштувати дитячий простір та пункт видачі допомоги для внутрішньо переміщених осіб, інформує Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Під час обговорення інформації про вільні приміщення - зійшлись на більш доступному в центральній частині міста приміщенні на вулиці Степана Бандери, де ще декілька років тому розміщувався Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

"Ми розуміємо занепокоєння громадськості, адже в цьому приміщенні планувалось відкрити дитячий садок. Так і буде, але після війни. Зараз пріоритетним завданням є всебічна допомога ВПО і наша спільна перемога. Окрім того, здача в оренду приміщення дозволить поповнити бюджет громади",- пояснили у департаменті.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!