Притула оголосив великий збір на захист для української ППО


Волонтер Сергій Притула оголосив великий збір на конструкції, які захистять українську ППО від ворожих дронів-камікадзе.

Про новий збір Притула оголосив на своїй сторінці в соцмережі. Ціль - 10 мільйонів гривень.

"Сьогодні наш основний та передовий щит - це зенітні ракетні комплекси, які знаходяться близько до лінії зіткнення на сході та півдні країни. Вони, по суті, першими виявляють та вражають повітряні цілі (крилаті ракети, дрони, авіацію), які летять з країни водки і гівна, та не пускають їх вглиб України. Тільки за позавчорашню ніч розрахунки однієї тільки 208-ої зенітної ракетної бригади на півдні збили 4 ракети «Калібр», які летіли в наші мирні міста. Проте, на жаль, ці комплекси часто вразливі до баражуючих боєприпасів дронів-камікадзе «Ланцет» і уже були випадки уражень елементів наших ЗРК. Таким чином росіяни намагаються цей щит у нас вибити. Але ми з Вами не дамо цього зробити. У нас амбітна ціль - «прикрити» комплекси чотирьох зенітних ракетних бригад (96, 160, 138 та 208 бригади) «протиланцетними засобами»",- каже Притула.

Волонтери хочуть закупити сотні 10-метрових алюмінієвих телескопічних щогл та металеві сітки, щоб вберегти пускові установки, радіолокатори підсвіту, пункти бойового управління ЗРК. А головне - вберегти життя та здоров’я наших Героїв, які тримають небо.

"Такі прості конструкції себе добре зарекомендували та вже апробовані в бойових умовах. Завдання — якомога швидше зібрати на цю потребу 10 млн.грн",- каже волонтер.

Монобанка: https://send.monobank.ua/jar/5iWBQVHNYk

Лікпей: https://bit.ly/pf-ppo

PayPal: serhiy.prytula.kyiv@gmail.com

Інші реквізити тут: https://prytulafoundation.org/donation



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!