Проект «Схід-Захід: Редакції за обміном» на Прикарпатті об`єднає делегацію з південно-східних регіонів


вано-Франківщину в рамках проекту «Схід-Захід: Редакції за обміном», ініційованого МГО «Інтерньюз-Україна», відвідала делегація представників ЗМІ та громадських організацій з південно-східних регіонів України.

У програмі триденного перебування для гостей запланували екскурсії, ознайомлення з роботою місцевих редакцій, проведення неформальних дискусій з питань дотримання журналістських стандартів, взаємодії представників медіа та громадськості в сучасних умовах, завдань громадської журналістики тощо. Делегації запропонують переглянути виставу «Нація» у постановці акторів обласного академічного музично-драматичного театру ім. Івана Франка.

Представники делегації зустрінуться з головами облдержадміністрації та обласної ради, міським головою Івано-Франківська.

Проект «Схід-Захід: Редакції за обміном», за словами місцевого координатора, завідувача відділу інформаційно-аналітичних програм Івано-Франківської ОДТРК «Карпати» Ольги Котюк, покликаний сприяти діалогу представників різних регіонів нашої держави, розумінню контексту журналістської роботи.