Провідний забудовник Івано-Франківська влаштує урочисте вручення ключів


Будівельна компанія blago developer готує урочисте свято з нагоди вручення ключів покупцям квартир у житловому комплексі Comfort Park. Подія запланована 23 жовтня на території ЖК

Для щасливих власників квартир та гостей заходу команда blago developer підготувала цікаву програму. Серед тих, кому будуть вручатися ключі, буде проведено розіграш побутової техніки та сертифікатів на знижку на покупку квартир. Протягом усього дійства присутні зможуть розважатися під драйвову музику від dj Que Paso. 

Забудовник подбав й про розваги для дітей. Організатор готує яскраві фотозони та захопливе шоу з ведмедями від Олени Жекало. Кульмінацією свята буде феєричне шоу від професійних атлетів PYNDUS TEAM.

Також усі присутні зможуть поласувати смаколиками. Для відвідувачів заходу планується святковий фуршет. 

Протягом усього дійства гостей розважатиме веселий ведучий Василь Жупник. Хлопець вже підготував кращі жарти, щоб дарувати присутнім чудовий настрій.

Під час свята власники квартир матимуть змогу познайомитися з новими сусідами, зробити яскраві фото на згадку та весело провести цей особливий день. 

Для майбутніх мешканців ЖК Comfort Park день вручення ключів – історичний день. Завдяки blago developer він запам’ятається надовго. 

Свято дружби та гостинності відбудеться 23 жовтня, початок о 12 год.

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Хіміків, 28

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!