Прикарпатці голосуватимуть за бездіяльність?


За що голосуватимуть прикарпатці?

Як вже відомо прикарпатський «свободівець» та депутат обласної ради Василь Попович  балотується  кандидатом в народні депутати по мажоритарному округу №83 (Івано-Франківська), які відбудуться одночасно з виборами Президента України 25 травня.

Це перший досвід пана Поповича у виборах до Верховної Ради. Однак, той в свою чергу не поспішає будувати власну стратегію заманювання виборців.

Натомість Василь Попович дещо переймається способами «купівлі голосів» інших кандидатів Прикарпаття, а, отже, і своїх опонентів. Відтак нещодавно на своїй сторінці у Фейсбук написав дивне повідомлення.

«Після проміжної перемоги Майдану цими днями Майдан проходить випробування Буковелем. В окремо взятому місті» - ймовірно, що такий «камінь в город» стосується іншого майбутнього «нардепа» Олександра Шевченка.

Що ж мав Попович на увазі, коли вирішив «запостити свої думки» - осквернити свого опонента, чи навпаки вигородити себе, мовляв, «я нікого не купую – виборці самі за мене проголосують».

За час своєї депутатської діяльності Василь Попович поводив себе дуже скромно. Як справжній націоналіст «виступав» по суті та лише тоді, коли напекло. 

Ймовірно й те, що з такими темпами і методами самоствердження пана Поповича досі знали лише б у вибраних колах.

Однак йому допоміг випадок. Точніше складна ситуація в країні надала можливість Поповичу позбавитись комплексів та виговоритись. Так він став активістом, таким собі «лідером» івано-франківського Майдану. Під час Революції Гідності він координував діяльність Штабу національного спротиву в Івано-Франківській області на чому і заробив «добре» ім’я.

Але чи насправді все так чисто і прозоро в політиці Поповича?..