Прикарпатців закликають допомогти армії талонами на пальне


Мешканців Івано-Франківщини закликають допомагати прикарпатським військовим. Для тих, хто не має змоги чи бажання допомагати грошима, пропонують приносити до військкоматів пальне чи талони на нього.

Про це йдеться у повідомленні на офіційній  сторінці координаційного центру Ради оборони Івано-Франківської області на Facebook, передає кореспондент "Бліц-Інфо".

«Шановні мешканці Івано-Франківська та області! Дякуємо Вам за кошти, які Ви перераховуєте на благодійний рахунок на потреби армії. Просимо тих, у кого є можливість, допомагати і у інший спосіб. Військові потребують паливно-мастильних матеріалів, зокрема дизельне пальне, бензин А-80, А-92 для вантажного автотранспорту та бензин А-95 для легкового, який також використовується для координації питань мобілізаці та оборони. Найзручніший спосіб - талони на пальне. Талони на пальне в будь-якій кількості приймаються у комісаріаті на вул. Довженка, 21 (колишній к-тр "Патріот"). Там вони будуть ПОСТАВЛЕНІ НА ОБЛІК. Якщо хтось має безпосередню можливість заправити пальним, то просять зголошуватися по номеру мобільного 0995035627 - заступник обласного військового комісара, Демчук Любомир Васильович, і домовлятися з заступником комісара про подальшу взаємодію. Вдячні Вам за допомогу. Разом переможемо!», - йдеться у зверненні.