Прикарпатців закликають не забувати про постраждалих майданівців


Організатори БО «Благодійний фонд потерпілих Майдану» розповіли місцевій пресі про роботу фонду, який допомагав майже півроку та продовжує допомагати людям постраждалим на Майдані.

Представники фонду закликають попри те, що зараз вся увага зосереджена на постраждалих в зоні АТО, не забувати про людей, які відстоювали долю України на Майдані. Тому просять всіх небайдужих прикарпатців допомагати таким людям. Адже зараз чимало з них продовжує лікування після побиття чи отриманих поранень від куль спецпризначенців.

За словами представників благодійної організації, основною роботою фонду є питання та збір допомоги для лікування і реабілітації майданівців,  які потребують дороговартісного та тривалого лікування.

 «Ми займаємося найактивнішими людьми Майдану та передовиками, які постраждали на сході під час АТО. Ми віднаходимо зниклих безвістей. До прикладу, пані Оксана Зонова-Тищенко, яка теж представляє фонд за цей час знайшла 40 осіб зниклих безвісти на Майдані та 1 хлопця, який пропав в зоні АТО. Крім того, в нас є хлопець, він важко поранений, при ньому немає документів і ми навіть не можемо зв’язатися з рідними», - зазначив представник фонду пан Андрій.

Тож БО «Благодійний фонд потерпілих Майдану» продовжує активну роботу з допомоги важкопораненим і тим хто потребує лікування закордоном.