Прикарпатець розбив скло крамниці та викрав дві пляшки оковитої


Прийшовши вранці на роботу, працівники супермаркету, що в одному із сіл Яремчанщини, зауважили, що розбите скло у вікні, а в крамниці є сліди стороннього проникнення. Вони негайно зателефонували до міліції.

За викликом прибула слідчо-оперативна група міського відділу міліції. Правоохоронці ретельно оглянули приміщення магазину та прилеглу територію. В ході проведення першочергових розшукових заходів була встановлена причетність до крадіжки 32-річного місцевого жителя. Як з'ясувалося, ніде не працюючий горянин допізна зловживав алкогольними напоями, а коли закінчилася випивка, вирішив «підзарядитися» в місцевій крамниці. Розбивши віконне скло, чоловік заліз у середину й вчинив крадіжку двох пляшок «Хортиці».

Вживання алкогольних напоїв в колі родичів, друзів, знайомих - це вже майже традиція. Та, на жаль, наслідки подібних звичаїв нерідко мають різне завершення. За міліцейською статистикою у стані алкогольного сп’яніння люди роблять різні не логічні поступки, а найгірше ризикують власним здоров'ям, а навіть і життям.

Правоохоронці попереджають, щоб зберегти здоров’я та убезпечити себе – не зловживайте алкогольними напоями.