Прикарпатець, якого вважали зниклим безвісти загинув ще кілька місяців тому


Іван Пасячняк з Івано-Франківщини, якого кількамісяців розшукували волонтери Майдану, помер ще кілька місяців тому.

Про це йдеться у повідоемлені спільноти, що займається пошуками зниклих безвісти людей. 

Станом на 8 квітня спільними зусиллями волонтерів пошукових груп було знайдено 4 людини!

А саме:

1. Бабуляк Володимир. Зник 20 лютого. Сьогодні координатор Оксана з Івано-Франківська повідомила, що зконтактувалася з Володею і він сказав, що з ним все добре, живий та здоровий.

2. Синечко Світлана Іванівна. 26 лютого з дівчиною зник зв'язок. Вдалося зконтактуватися з її друзями. Один із них - Богдан Нафостович - повідомив, що Світлана нещодавно знайшлася. А зателефонувати вона не могла, тому що у неї "чи то зламався мобільний, чи то його вкрали". Натомість Богдан запропонував нам свою допомогу)))

3. Ющенко Костянтин Васильович. Зник 15 січня. Сьогодні у брата Ігоря дізналися, що Костю бачили в рідному Житомирі і з ним все гаразд. Наразі Ігор хоче налагодити відносини з братом, адже однією із причин зникнення Костянтина - натягнуті відносини з родиною.

Маємо і погану звістку. Після трьох місяців пошуків Івана Пасічняка стало відомо, що він загинув ще в січні місяці на Івано-Франківщині. Спочатку родина загиблого думала, що він на Майдані. Тому основні сили були скоординовані у Києві. Згодом підключилися до процесу правоохоронні органи, які і знайшли тіло Івана у одному із франківських моргів. 2 тижні тому Пасічняка поховали. Причину смерті родина не знає. Як повідомила сестра загиблого Галина, що: "Чи йому помогли чи він сам помер, нам не пояснили, бо минуло стільки часу..."

 Паралелі