Прикарпатські енергетики боролися за кубок «Київенерго»


З 1 по 4 травня в Києві вже вп‘яте проходив міжнародний турнір з міні-футболу серед команд енергокомпаній на кубок «Київенерго». Вже втретє учасниками турніру була і команда філії ПАТ «Прикарпаттяобленерго» «Надвірнянський РЕМ».

Після жеребкування в групу А потрапили команди : ПАТ «Прикарпаттяобленерго» , заводу «Антонов» м.Київ, «Київобленерго» та «Одесаобленерго». А в групу В відповідно – команди «Кіровоградобленерго», «Київенерго» та «Крименерго».

В першій грі, у якій зійшлися команди ПАТ «Прикарпаттяобленерго» та заводу «Антонов» перемогу здобула команда енергетиків з Прикарпаття з рахунком 5:1, де голи забивали Крук Ігор, Максим‘юк Андрій та Буняк Павло.

В другій грі команда «Прикарпаттяобленерго» зіграла з командою з Одеси, у якій поступилися голами одеситам з рахунком 2:6. 
Наступна, третя гра, була для прикарпатських енергетиків успішною – вони обіграли «Київенерго» з рахунком 3:0. Автор переможних голів Максим‘юк Андрій. Ця перемога дала змогу команді «Прикарпаттяобленерго» вийти з групи, набравши 6 очок з 2 місця.
У півфіналі команда «Прикарпаттяобленерго» зустрілася з командою «Кіровоградобленерго», де поступилися в упертій боротьбі з рахунком 2:3. 
За розіграш третього призововго місця команда з Прикарпаття зустрілася на полі з командою з «Київенерго» і матч закінчився з рахунком 3:3, але після матчеві шестиметрові удари вивели команду киян на бронзове призове місце, відповідно, команда «Прикарпаттяобленерго» посіла почесне четверте переможне місце та здобула кубок за волю до перемоги.
Кращим бомбардиром турніру став гравець з Прикарпаття Максим‘юк Андрій , який забив 9 голів, а кубок переможця – команді з Кіровограду.
Окрім запеклих футбольних баталій насиченим був і вільний час учасників турніру, під час якого вони відвідали Майдан, Межигір‘я та Києво-Печерську лавру.