Прикарпатські посадовці намагалися втекти при затриманні з хабарем


Працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України викрили у корупції двох співробітників Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

За словами заступника начальника ГУБОЗ МВС – начальника антикорупційного бюро Ігора Купранця, державні службовці вимагали та отримали від представника однієї з лізингових компаній неправомірну вигоду у розмірі 15 тисяч доларів США.

-              Таку суму чиновники забажали за складання акту планової виїзної перевірки товариства із зазначенням мінімальних порушень, - сказав Ігор Купранець.

Під час затримання зловмисники чинили опір і намагалися втекти від правоохоронців на автомобілі.

У викритті правопорушників приймали участь працівники прокуратури міста Києва, а також співробітники слідчого управління та УДАІ столичного Главку.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

До уваги громадян! Телефон довіри з питань боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України – 097-220-31-16; електронна скринька довіри - http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України