Прикарпатські регіонали не знімали портрети Януковича зі стін


Прес-служба Івано-Франківської обласної організації партії Регіонів спростовує інформацію про те, що в районних адміністраціїх знімають портрети Віктора Януковича.

Про це пишуть Паралелі, з посилання на прес-службу організації. 

В місцевих інтернет виданнях з’явилися публікації з заголовками «Прикарпатські регіонали проти Януковича», «Прикарпатські регіонали позбуваються портретів Януковича» тощо, в яких стверджується, що керівник Калуської районної організації партії Регіонів, заступник голови Калуської районної державної адміністрації Федір Вовк нібито зняв портрет Януковича зі стіни свого службового кабінету.

У зв'язку з цим прес-служба Івано-Франківської обласної організації партії Регіонів заявляє, що "портрет Президента України Віктора Януковича як був, так і досі є на стіні у службовому кабінеті керівника Калуської районної організації партії Регіонів, заступника голови Калуської районної державної адміністрації Федора Вовка".

У прес-службі також наголошують, що "не відповідають дійсності й дані з цих же публікацій про те, що нібито була розмова представників місцевого штабу опору диктатурі з головою Калуської районної організації партії Регіонів щодо можливості зміни його політичних поглядів".