Прикарпатським військовим потрібні паливо та акумулятори


Зараз Збройні сили України в Івано-Франківській області найбільше потребують паливно-мастильні матеріали та акумуляторних батарей.

Про це під час прес-конференції розповів військовий комісар Івано-Франківського обласного військового комісаріату Ігор Павлюк, передає кореспондент "Бліц-Інфо".

«Техніка, що стоїть на базах без паливно-мастильних матеріалів. В деякій мірі вона несправна і потребує ремонту. Ми її відновлюємо. Ту яку ми вже отримали відремонтували за рахунок меценатів за що їм велике дякую. Адже отримуємо її на доокомплектацію наших військових підрозділів, які будемо формувати на території Івано-Франківської області. Варто зауважити, що техніка зі складів була у жахливому стані, але зараз вся боєздатна. Немає жодної несправної одиниці, яка вже знаходиться для доокомплектування наших військових. Та зараз отримуємо ще ряд техніки. Тому знову звертатимусь за допомогою, щоб посприяли у відновленні деяких вузлів і агрегатів», - зауважив військовий комісар.

За словами Павлюка, ще один болючим питанням є акумуляторні батареї.

«На жаль, нам доводиться перекладати із однієї техніки в іншу. Хоча це неправильно, адже вся техніка повинна стояти в бойовій готовності. І її серце  - це акумулятор. Мені не потрібно давати гроші – принесіть краще зразу акумулятор», - вважає військовослужбовець.