П'яний франківець через сварку порізав сусіда


Франківець через словесний конфлікт спричинив сусіду тяжкі тілесні ушкодження.

Потерпілого госпіталізували. Зловмисника слідчі затримали в процесуальному порядку. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

2 серпня близько 23 години до поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення від лікарів про госпіталізацію 39-річний мешканець обласного центру. Правоохоронці оперативно відреагували на повідомлення та з'ясували, що тяжкі тілесні ушкодження потерпілий отримав під час конфлікту з сусідом.

Встановлено, що 64-річний франківець будучи нетверезим вчинив домашнє насильство відносно своєї дружини. Опісля вийшов на сходову клітку, де побачив потерпілого. Між чоловіками спалахнув конфлікт, в ході якого фігурант завдавав сусіду удар невстановленим предметом у ділянку живота. 39-річний чоловік наразі знаходиться у лікарні із проникаючим пораненням черевної порожнини та пошкодженням печінки.

Слідчі затримали нападника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано, наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За скоєне затриманому загрожує максимальне покарання до восьми років. Окрім того, співробітники мобільної групи з протидії домашньому насильству на чоловіка склали протокол за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) КУпАП та винесли терміновий заборонений припис.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!