«Релакс та відновлення». Франківців запрошують на безкоштовне заняття з арттерапії


26 липня в Івано-Франківську на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть безоплатне заняття з арттерапії для дорослих.

Під менторством психологині учасники працюватимуть над відновленням ресурсного стану через творчість. 

Як зазначають організатори, у часи невизначеності особливо важливо відволікатись від подій наколо, психологічно розвантажуватись та наповнюватись позитивними емоціями. 

«Арт-терапія дозволяє з допомогою творчості пережити внутрішні конфлікти,  тривогу, страхи, що турбують людину. Це надає людям безпечний і невербальний варіант для вираження своїх думок, почуттів та емоцій, вони можуть досліджувати й передавати свої найпотаємніші думки й переживання через створення прекрасного», — діляться фахівці. 

На занятті учасниці зможуть зануритися у свій внутрішній світ та краще пізнати себе, навчаться керувати емоціями через мистецтво та проведуть час у колі однодумців. Кожна учасниця створить унікальну роботу та проаналізує її разом із психологинею. 

Зустріч відбудеться у п`ятницю, 26 липня, о 14:15 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Для участі достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!