Ремонт одягу: якісне оновлення речей від Флагманського Дому Моди Вознесенської


Маєте дорогу річ, яка потребує ремонту?

Ще вчора люди з матеріальним достатком сказали б, що простіше купити нові речі, ніж замовляти ремонт одягу. Проте змінюються часи та тренди. Модна тенденція сьогоднішнього дня — раціональне споживання незалежно від фінансових можливостей.

Саме з цієї причини власники як речей з мас-маркету, так і дорогого, ексклюзивного одягу шукають майстрів, які зможуть повернути предметам їхнього гардеробу первозданний вигляд. І до кравців високого рівня належать професіонали ательє Вознесенської. Їхній досвід в поєднанні з найсучаснішим швацьким обладнанням допоможуть усунути будь-які дефекти на текстильних, хутряних та шкіряних виробах.

Які послуги з ремонту одягу пропонує ательє

Звернувшись до спеціалістів Флагманського Дому Моди Вознесенської, клієнт може розраховувати на широкий спектр кравецьких, кушнірських та чинбарних послуг. Найбільш затребувані види ремонтних робіт:

1. Припасування речей до фігури. Необхідно вкоротити джинси відповідно до вашого зросту? Ушити сукню після стрімкої втрати об’ємів? Майстри ательє зроблять це якісно та оперативно.

2. Штопання розривів та маскування дефектів. Професіонали Флагманського Дому Вознесенської не тільки усунуть розриви або потертості, але й посилять слабкі місця: піджак в області ліктів, пройми, джинси у місцях найінтенсивнішого протирання.

3. Реставрація трикотажних виробів. Виконання дов’язів, підіймання петель, ушивання трикотажних речей також доступні клієнтам.

4. Заміна фурнітури. Ремонт одягу включає і цей етап. Пришивання ґудзиків, полагодження змійок, нашиття декоративних елементів, наприклад, заклепок.

5. Повна зміна дизайну речі.

Але перелічені послуги надає практично кожне ательє. Що ж відрізняє Флагманський Дім Моди Вознесенської від численних конкурентів? Насамперед багаторічний досвід майстрів. Ательє працює з 1999 року. Більше ніж за 20 років команда напрацювала багату технологічну базу та здобула бездоганну репутацію.

Також має значення підхід кравців до справи, що вирізняється відповідальністю, творчістю та бажанням допомогти. Завдяки цим складовим майстер знаходить найефективніші варіанти усунення проблеми.

Ще одна вагома перевага — обладнання. Наприклад, швацькі машини для робіт зі шкірою — це техніка з найсучаснішими можливостями, завдяки яким можна виконувати навіть ювелірні операції. Охайність штопання крихітних розривів забезпечують маленькі стібки розміром від 0,1 до 1 см. Подібне обладнання у Києві — майже ексклюзив. Окрім ательє Вознесенської, такі ювелірні машини можна знайти тільки у Домі Шанель.

Ремонт верхнього одягу

Ремонт одягу

Завдяки високотехнологічному обладнанню, шкіряники та кушнірі виконаються такі операції:

1. Усунення розривів підкладки на шубі або дублянці.

2. Реставрація зовнішнього хутряного або шкіряного шару речі.

3. Маскування «залисин» на хутрі шляхом додавання ідентичних його шматочків.

4. Перешивання одягу.

5 Перефарбування та хімчистка хутряних речей.

Робота з люксовими речами

Реставрація дорогого брендового одягу не стане проблемою для кравців Флагманського Дому Моди Вознесенської. Клієнтам доступні такі послуги:

- укорочення весільних суконь, нашиття декоративних елементів, що відпоролися;

- ремонт костюмів, іншого текстилю або елітних аксесуарів;

- перешивання речей відповідно до особливостей фігури клієнта.

Робота з одягом класу De Luxe передбачає застосування технологій, що використовувалися при його виготовленні, а також використання ниток від найкращих європейських виробників. Ремонт одягу у Флагманському Домі Моди Вознесенської — це повноцінна реінкарнація речей, що гарантує їх подальшу багаторічну службу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!