рф масовано атакували дрони: вибухи лунали біля аеропорту в Москві, Брянську та інших містах


У ніч проти 10 вересня територію росії масовано атакували безпілотники. Вибухи лунали, зокрема, у Московській, Брянській, Тульській, Калузькій, Курській та інших областях.

Про це повідомляють російські Telegram-ресурси, пише Громадське.

Так, у Московській області, за повідомленням місцевої влади, буцімто перехопили 14 дронів, які начебто запустили ЗСУ. Безпілотники влучили в кілька будинків, а уламки нібито збитих дронів упали в аеропорту «Жуковський».

 

Повідомляли про загибель 9-річної дитини внаслідок влучання дрона в багатоповерхівку, однак ця інформація не підтвердилася. Натомість згодом стало відомо про загиблу 46-річну жінку.

 

У небі над Брянською областю, за повідомленням губернатора Олександра Богомаза, начебто вдалося збити 59 дронів. Жертв та руйнувань, за його даними, немає. Однак у соцмережах показано, що один із безпілотників впав поблизу АЗС.

У Тульській області начебто збили 2 дрони, уламки яких впали на території одного з об’єктів паливно-енергетичного комплексу. Про постраждалих чи загиблих не повідомляли.

Як повідомив губернатор Курської області Олексій Смирнов, у небі над регіоном нібито вдалося збити 12 дронів.

Вибухи також лунали в Калузькій та Липецькій областях рф.

Як передає пропагандистське агентство ТАСС, над 9 регіонами рф буцімто збили 144 дрони, які нібито запустила Україна. Натомість офіційний Київ наразі не коментував цієї ситуації.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!