Росіяни захопили Керамік та Новокалинове на Донеччині, - DeepState


За даними аналітиків, росіяни просунулися в районі села Урожайне. Водночас Силам оборони вдалося відновити втрачені позиції в районі Ямполівки.

Росіяни захопили населені пункти Керамік і Новокалинове Покровського району Донецької області. Про це повідомляють у DeepState.

Крім того, за даними DeepState, ворог просунувся ближче до сіл Новоолександрівка Покровського району та Урожайне Волноваського району Донецької області. Водночас на схід від Ямполівки Сили оборони України відновили свої позиції після наступу ЗС РФ.

Згідно з ранковим зведенням Генерального штабу ЗСУ від 1 травня, на Авдіївському напрямку Сили оборони відбили 33 атаки в районах населених пунктів Архангельське, Керамік, Сокіл, Уманське, Семенівка, Яснобродівка і Нетайлове Донецької області. Про захоплення сіл Керамік і Новокалинове не повідомляється.

На Новопавлівському напрямку ЗСУ продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Парасковіївка та Урожайне Донецької області, де ЗС РФ 18 разів намагалися прорвати українську оборону.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!