Російська армія заблокувала українську частину в Перевальному та вимагає скласти зброю


Російські військові без розпізнавальних знаків заблокували українську військову частину української берегової оборони в Перевальному в Криму.

Про це "Українській правді" повідомив очевидець подій.

"У Перевальному десь годину тому з'явилися такі ж військовослужбовці, які блокують будівлі в Сімферополі і аеропорт у Бельбеку" , - сказав він.

"Понад 50 людей, які заблокували частину, озброєні такою ж зброєю і також одягнені. Пізнавальних знаків немає. Але ясно, що це росіяни", - додав він.

"Те, що це росіяни, підтвердили і журналісти кількох каналів, які туди під'їхали " , - додав співрозмовник.

"Вони вишикувалися по периметру. Блокують частину і також блокують КПП.

Навколо зібралися місцеві жителі і дивляться" , - додав він.

Раніше офіцер запасу Сергій Ланшін повідомив, що Російські війська спробують штурмувати частину в Перевальному, передає Центру журналістських розслідувань.

"По закінчення півтора годин російський армійський спецназ буде штурмувати бригаду в селі Перевальному під Сімферополем. Від командирів вимагають скласти зброю і не чинити опору захопленню російськими військовими українських військових частин" , - сказав він.

Командири прийняли рішення не здаватися, стояти на смерть, розповів Сергій Ланшін.

За його словами, командир уповноважив його звернутися до ЗМІ з проханням терміново прибути в місця базування військової частини та задокументувати злочин.