Російські журналісти «проривались» до родичів загиблого капітана з Прикарпаття


Представники російських ЗМІ через українських журналістів намагаються «прорватись» за коментарями до родичів загиблих військовослужбовців з Прикарпаття.

Про це у соцмережі повідомив підполковник Тарас Грень.

«Сьогодні отримав інформацію, про те що певні російські канали проривались до мами вбитого російськими окупантами капітана Спепана Воробця. На щастя, журналісти, до яких вони звернулись відмовились співпрацювати з ЗМІ що паплюжать правду про Україну. Я прошу всіх Українських журналістів не піддаватись на провокації і не спокушатись гонорарами, не співпрацювати з продажними російськими брехунами. Адже цим ви нанесете шкоду іміджу держави та своїй професійній гідності. В Росії не лишилось жодного, наголошую , ЖОДНОГО адекватного національного видання чи телеканалу. Всі вони працюють на путінську пропаганду і проти нас з вами», - написав військовослужбовець.

Нагадаємо, уродженець Коломиї 27-річний Степан Воробець загинув під Ямполем. Він був командиром розвідувальної роти штабного батальйону. Після його похорону, мати загиблого передала військовим амуніцію, яку планувала та не встигла передати сину.