Рятувальники врятували 3 дітей на річці Дністер. Батька досі шукають


28 червня о 19:45 на пункт зв'язку 3-ї ДПРЧ-3 міста Галич 2 ДПРЗ ГУ ДСНС в області поступило повідомлення про те, що поблизу села Козина, Галицької ТГ, Івано-Франківського району посеред річки Дністер знаходиться 3 дітей, які не можуть самостійно вийти на берег та просять про допомогу.

По прибуттю до місця події встановлено, що посеред води на річці Дністер знаходиться троє дітей (на відстані орієнтовно 20 м з протилежного берега) і просять про допомогу.

Рятувальники ДПРЧ-3 м. Галич за допомогою човна дістались до дітей, доправили їх до берега, де передали медичним працівникам карети ШМД для проведення медичного огляду.

За інформацією дітей та очевидців, відпочиваючи на річці одна з дівчат, потрапила на глибину й почала тонути, при цьому потягнула за собою одну із старших сестер. Батько, побачивши дану ситуацію, почав занурюватись, щоб виштовхнути на поверхню дітей. Відвівши дітей із заглиблення батько зник з поля зору, і на даний час місце, перебування невідоме.

До проведення рятувальних робіт всього залучено 8 одиниць техніки, з них 3 плавзасоби, 24 чоловіки, від ГУ ДСНС 7 одиниць техніки, з них 2 плавзасоби, 22 чоловіки особового складу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!