Сережки у формі хрестиків: як носити?


Прикраси у формі хрестиків уже давно не асоціюються виключно з релігією. Це креативний аксесуар, який буде актуальним і в повсякденному образі, й у комбінації з вечірньою сукнею.

Так, сережки хрестики на Minimal стануть лаконічним і водночас стильним доповненням луку. Кому підійдуть такі аксесуари? Які саме варіанти будуть актуальними в тій чи іншій ситуації? Будемо розбиратися разом.

Варіанти сережок-хрестиків під різні образи

Найпростіший і найвдаліший варіант — мінімалістичні сережки. Вони будуть актуальними для офісного стилю, повсякденних луків і навіть урочистих подій. Якщо ж ви шукаєте більш незвичні рішення, в нагоді будуть такі комбінації:

моносережка — особливо гарно буде виглядати разом з асиметричною сукнею чи блузою (на одне плече), коли масивна прикраса на тому боці, де немає рукава;

подовжені прикраси з хрестиком на кінці — такі вишукані аксесуари можна сміливо надягати під вечірню сукню (не забудьте зробити укладку із зачесаним волоссям;

поєднання з кафами — гарним доповненням стануть мініатюрні кафи у формі хрестиків;

різні сережки — шанувальникам креативу сподобається ідея носіння на одному вусі хрестика, а на іншому — наприклад, сережки-конго (тобто у формі кола);

сережки з камінцями — хрестики, прикрашені камінцями, краще обрати для святкового образу, при цьому звертайте увагу на гармонійне поєднання з іншими прикрасами.

Зараз ювелірні вироби такої форми (звичайно, за виключенням ланцюжків на шию) — скоріше варіант геометричного аксесуару, ніж алюзія до релігійних мотивів. Існує дуже багато ідей щодо поєднання таких прикрас із одягом. Один із найпростіших, але дуже стильних — разом із білою сорочкою та джинсами, якщо йдеться про лаконічні срібні сережки-хрестики без камінців.

Значення сережок-хрестиків

Часто люди бажають віднайти певну символіку в речах, які носять. Вважається, що сережки у формі хрестиків наділяють власника особливою силою та говорять про нього як про сильну особистість.

Цей знак символізує перетин неба й землі та підходить для сильних особистостей. Ще одне трактування — перетин доріг. Вірити в такі приховані значення чи ні, справа кожного. Проте очевидним є одне: сережки у формі хрестиків точно заслуговують на особливе місце у вашій колекції прикрас. Вони є дуже універсальними й «римуються» з багатьма образами.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!