Ще 19 будинків у Франківську отримали дозвіл на індивідуальне опалення


21 квітня відбулося перше засідання постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води.

Про це Бліц-Інфо повідомили в Департаменті економічного розвитку, екології та енергозбереження.

На розгляд членам комісії подано 21 заяву на відключення від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання окремих квартир та 26 заяв і протоколів від мешканців багатоквартирних житлових будинків.

За результатами обговорення і голосування надано дозвіл на відключення від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання 21 власнику окремих квартир та мешканцям 19 багатоквартирних житлових будинків. Сім заяв і протоколів мешканців багатоквартирних будинків члени комісії спрямували на доопрацювання з подальшим винесенням їх на наступне засідання постійної комісії.

Довідка: Постійну комісію для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води створено рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради 12 лютого 2021 року. До її складу входять 19 осіб – депутати міської ради, члени виконавчого комітету, працівники профільних структурних підрозділів міської ради, співробітники міських комунальних підприємств, представники АТ «Івано-Франківськгаз» та АТ «Прикарпаттяобленерго».

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!