Якої погоди варто чекати прикарпатцям цього тижня?


Перший тиждень травня на Івано-Франківщині обіцяє бути дощовим та похмурим.

У понеділок, 4 травня дощитиме на всій території області. Температура повітря - до +18 градусів вдень та +10,+12 - вночі. У Карпатах - не більше +4,+6 градусів тепла. В Івано-Франківську дощ припиниться після обіду. Втім, до вечора та вночі небо буде хмарним, пише Бліц-Інфо. 

Вівторок, 5 травня в усіх куточках Прикарпаття обіцяє бути теж дощовим. Вдень температура повітря підніметься до +13, +15 градусів тепла, вночі - до +5,+7 градусів. Протягом дня в Івано-Франківську збережеться мінлива хмарність, втім вже близько 21 вечора синоптики прогнозують зливу, яка хоч і притихне за кілька годин, та все ж триватиме цілу ніч. 

У середу, 6 травня в Івано-Франківську та області цілий день дощитиме. За прогнозами, невеликий дощик посилиться надвечір та триватиме аж до світанку. Температура повітря вдень до +15 градусів тепла, вночі до +7. У Карпатах позначка підніметься не вище +3,+5 градусів тепла, та буде мінусовою вночі.

Ранок четверга, 7 травня обіцяє бути з невеликою хмарністю, втім синоптики дощу не прогнозують. День та вечір в Івано-Франківську очікуються похмурими. Температура повітря - до +15 градусів тепла вдень та лише до +5 - вночі. У Карпатах - можливий дощ зі снігом, вночі температура повітря опуститься до -1, -3 градусів морозу. 

Схожою погода буде і в п'ятницю, 8 травня. За прогнозами синоптиків, у всіх районах Івано-Франківщини протримається ясна погода, можлива незначна хмарність. Температура повітря вдень до +18 градусів тепла, вночі - +6,+9.

Теплими та сухими обіцяють бути на Прикарпатті й вихідні. Температура повітря - до +20 градусів тепла вдень та +10 вночі.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: