Щоб не розводити болото. У Франківську розкопки будуть переносити на весну


Про те як місто готується до зими в етері радіо "Західний полюс" розповів секретар міської ради Віктор Синишин.

За словами чиновника, комунальні підприємства провели закупівлю солі і сипучих матеріалів і завезли їх на склади, інформує Бліц-Інфо.

"Зважаючи на прогнози синоптиків КП "МДК" вже розпочало переобладнувати техніку на зиму. Також хочу зауважити, що КП "Теплий дім" бере в лізинг маленькі тракторці, які мають відвал і щітку, щоб замітати сніг у дворах. Тобто, місто готується. В нас минулого року не було серйозних проблем, тож сподіваюся, що цього року теж все буде добре",- висловив сподівання секретар міськради.

Також Віктор Синишин звернув увагу, що на час осінньо-зимового періоду будуть давати дозволи тільки на аварійні розкопки.

"Зараз, наприклад прокладають лінії для тяглової підстанції і вуличного освітлення. Також обленерго багато замінює свої мережі, адже з'явилися нові будинки і потрібно збільшувати потужності. З настанням зими і поганих погодних умов ми рідше будемо надавати дозволи на розкопки. Оскільки коли паде дощ чи сніг, то буде страшне болото де ці розкопки. Тому крім аварійних, будемо такі роботи переносити на весну",- каже Синишин.   

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!