Шість мешканців Долинської ТГ отримали заборонні приписи за домашнє насильство


29 жовтня, під час засідання виконавчого комітету було заслухано інформацію про забезпечення законності та правопорядку на території Долинської територіальної громади за три місяці.

На сьогодні до складу Долинської ТГ входить 21 населений пункт, разом налічується 51,1 тис. населення.  І всю цю територію обслуговують 5 поліцейських офіцерів громади. 

«В період часу з 13 червня по 13 вересня цього року офіцерами Долинської громади було складено протоколи та винесено постанови за вчинення ряду адміністративних правопорушень» – доповів поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Калуського РВП ГУНП в Івано- Франківській області капітан поліції Богдан ТРЯСКО

Найбільше – за ст. 122 (порушення ПДР), за ст. 173-2 КУпАП (домашнє насильство) та за ст. 178 КУпАП (розпивання пива, алкогольних напоїв у громадських місцях). Сім протоколів складено на осіб, які керували транспортним засобом без відповідних документів.
Загальна кількість адміністративних матеріалів складає 102 шт. (протоколи, постанови). З них вже сплачено 54 шт. на загальну суму 21 271 грн. (двадцять одна тисяча двісті сімдесят одна гривня).

Винесено 6 термінових заборонних приписів кривдникам, які вчинили домашнє насильство.

«Упродовж червня-липня нашими офіцерами спільно з працівниками ювенальної превенції Долинського відділення поліції № 1 перевірялись умови проживання сімей, що опинились у складних життєвих обставинах»  інформує капітан поліції Богдан ТРЯСКО. – «Загалом ми відвідали 9 таких сімей. Окрім цього, постійно проводимо патрулювання лісових масивів та прибережних зон рік з метою виявлення осіб які займаються вирубкою лісо деревини та забору піщано-гравійної суміші без відповідних документів (ст. 246; ст. 240 ч. 2 КК України)».

Під час обстеження закинутих приміщень поліцейськими офіцерами було виявлено 2-х осіб, у яких при поверхневій перевірці знайдено наркотичні засоби. Дану подію зареєстровано в ЄРДР за ст. 309 КК України.

Було опрацьовано близько 210 викликів місцевих мешканців з різних питань, які відносились як до компетенції поліції, так і до інших органів влади.

Розглянуто 284 матеріали ЖЄО по яких прийнято законне рішення.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!