Мер каже, що школу-садок в Опришівцях добудують за кошти облради. В облраді про це не чули? (ДОПОВНЕНО)


Ще у 2019 році в Івано-Франківську в мікрорайоні Опришівці розпочали будівництво навчального комплексу. Тоді залили фундамент і на цьому етапі усе закінчилось.

Нині на місці, де вже мав бути зведений навчальний комплекс, а це друга черга школи й дитсадок на шість груп, лише залитий фундамент. Ці роботи були зроблені ще у 2019. На будівництво ліцею №6 і садка потрібно близько 120 мільйонів гривень. Таких грошей у міському бюджеті через пандемію не знайшли, тож будівництво заморозили.

Втім, сьогодні 3 листопада на сесії міської ради депутати підтримали рішення про передачу документації на об'єкт комунальному підприємству обласної ради, інформує кореспондента Бліц-Інфо

"Облрада готова виділяти кошти через КП "Будінвест" на добудову школи-садка в мікрорайоні Опришівці. Тому ми пропонуємо передати проєктно-кошторисну документацію незавершеного будівництва на баланс обласного підприємства",- пояснив міський голова Франківська Руслан Марцінків.

"За" проголосували 35 депутатів.

Втім, пізніше голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич повідомив, що ніхто з керівництвом обласної ради про це не говорив. 

"Повна маячня!!! Вперше чую!!! Як так можна дурити громаду, та ще й ухвалювати рішення міської ради!!! Відповідально заявляю - ніхто й ніколи ні зі мною, ні з кимось іншим з керівного складу обласної ради на цю тему не спілкувався!", - написав Олександр Сич у мережі. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!