Штрафів буде більше. Франківські інспектори з паркування отримали нове обладнання


Уже сьогодні інспектори почали працювати з новим обладнанням і новим програмним забезпеченням з прямим доступом до баз даних МВС.

Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак.

Фактично, зараз побачивши порушення правил дорожнього руху, інспектору достатньо буде просто зробити фото порушення сертифікованим планшетом, вибрати пункт порушення ПДР і автоматично за номером йому з‘являться всі дані власника авто, на якого буде складено постанову про вчинене правопорушення і зареєстроване у відповідних реєстрах МВС. Також завдяки портативному принтеру інспектор на місці матиме змогу роздрукувати повідомлення про вчинення адміністративного правопорушення і залишити його автовласнику. До цього все це інспектори змушені були робити вручну, витрачаючи значно більше часу.

Також, чого раніше не було і на що часто скаржились водії, усі штрафи, накладені інспекторами з паркування, будуть відображатися в системі «Дія».

"Що дуже важливо і чого ми давно прагнули, уже незабаром інспектори з паркування зможуть перевіряти факт оплати в паркомат за паркування автомобілів на майданчиках для платного паркування. Наголошуємо, саме в паркомат! Ми повинні позбутися необлікованих коштів, які сплачуються в руки паркувальникам. Як і не повинно бути самих паркувальників",- переконаний заступник.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!